Over ‘’Born’’ for Fashion

Patricia van den Born de oprichtster van ‘’Born’’ for Fashion had het al jong in zich..

‘’Het zat er al vroeg in dat was al snel duidelijk. Vroeger als klein meisje nam ze al snel alles in zich op. Zodra we de winkel uit waren, wist ze dan ook exact iedereen te beschrijven’’ – aldus de moeder van Patricia van den Born

Na veel ervaring te hebben opgedaan in de mode en dat op verschillende niveaus, werd de interesse en passie in de verschillende imago’s/stijlen/pasvormen/kleuren geprofessionaliseerd, door middel van een imago styling opleiding. Als aanvulling is er nog een tv & celebrity opleiding afgerond, waar ook de nodige praktijkervaring is opgedaan in de tv/media wereld. Hierdoor kwamen praktijk en theorie samen, waardoor er nog beter gewerkt kon gaan worden als fashionstylist.

Tijdens de verschillende diensten die ‘’Born’’ for Fashion te bieden heeft, staat altijd het imago van de klant centraal.

‘’Eén van de belangrijkste gesprekken die er gevoerd wordt, is het kennismakingsgesprek. Naar aanleiding van dit gesprek, waarbij ik veel te weten kom over de klant, kan ik gelijk constateren waar de klant moeilijkheden mee ondervindt’’.

Waar Patricia van den Born zich in onderscheidt ten opzichte van andere stylistes, is dat er ten alle tijden gericht naar het imago van de klant wordt gekeken. De buitenkant moet goed aansluiten met de binnenkant. Dit staat los van de modetrends, uiteindelijk heeft dit dan weer een positief effect op zowel je privé als je zakelijke leven.

‘’Ik laat de klanten hun passende nieuwe stijl zien. Ik krijg dan ook vaak te horen wanneer klanten voor de spiegel staan: ‘’Dit had ik zelf nooit uitgekozen maar ik voel me er helemaal mezelf in’’. Gedurende de dag zien we dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Daardoor zien we het mooiste stukje schoonheid naar boven komen: zelfverzekerdheid!’’-Aldus Patricia van den Born het gezicht achter ‘’Born’’ for Fashion.

Contact