Personal shopping

Als je kiest voor de dienst personal shopping voorkomt dit miskopen en het zal je veel tijd besparen! Patricia van den Born is op de hoogte van alle collecties in de winkels. En zij weet precies welke winkels binnen te stappen, die aansluiten op jouw persoonlijkheid en wensen. Je kunt gezellig samen met Patricia van den Born gaan shoppen of eind van de dag verrast worden en tussendoor je eigen invulling geven aan de dag. Uiteraard bepaal je zelf je eigen budget.

Tijdens het shoppen of tijdens de doorpas bij jou thuis, wordt er besproken waarom Patricia van den Born voor de geshopte kledingstukken heeft gekozen. Zo krijg je steeds meer inzicht hoe je met je kleding accent kunt leggen op je positieve kanten en daarmee je eigen persoonlijkheid kunt onderstrepen.

TIP - Om het personal shopping advies compleet te maken kun je er ook eerst voor kiezen om gebruik te maken van een Kledingadvies/Garderobe-check. Naar aanleiding van deze dienst kunnen alle besproken punten toegepast worden in de praktijk.

Contact